Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Fösäljarteknik

Idag åkte jag ned till centrum för att köpa ett par jeans. Där finns en affär som har bra storlekar för mig, de flesta andra byxor jag köper på andra ställen behöver jag lägga upp. När jag kom ut från affären cirka 1 timme senare hade jag NIO plagg med mig istället för ETT par jeans! Jodå, ett av dessa nio plagg var ett par jeans som sitter bra. Snacka om vara duktig försäljare…. reaplagg i och för sig. Allt som allt kostade kalaset 2.000:-, ja, jag prutade faktiskt litet på slutsumman… och det gick! Jag fick mycket bra service av den här expediten, inte så vanligt i dessa tider då kunden ska klara sig själv i de flesta affärer.

Sedan har jag varit ute i skogen och lagt ut två geocacher…. Tänk att det ska regna så snart jag ska lägga ut cacher runt den där sjön. i Tenhult… Det var halvt om halvt sol när jag reste iväg… störtskurar när jag var i skogen… lerigt, pölar, gyttrigt… jag var genomblöt när jag kom hem, men det var ganska skönt ändå.

När jag kom hem kom solen åter och nu är det jättefint väder!

Det här med nya cacher är attraktiva i mina trakter. Det är en stor ära att vara FÖRST med att signera i loggboken. Den ena loggades redan 14 minuter efter den publicerats på nätet, medan den andra tog det dryga timmen innan någon hade funnit den och loggat!

Kommentarer till: "Fösäljarteknik" (6)

 1. Men det är väl ROLIGT att komma hem med lite nya kläder, som man gillar….. Förstahittarjakten på cacher har gått mig förbi….. är glad att jag överhuvudtaget hittar nån gång….

  • Jo, garderoben behöver förnyas ibland. JAg vet inte om alla är lika heta på FTF (First to find) som i Jönköping… Du har väl öga för geocaching, vad jag kunde se när vi v ar ute tillsammans.Men jag är ju inte den som hittar allt heller….

 2. AnneMarie Engblom sa:

  Det blir en välklädd dam som kommer till Göteborg förstår jag…
  Hoppas det blir trevligt att jobba där…

 3. Det var i alla fall billigt med nio plagg för 2000 SEK, åtminstone om det var behövda och bra plagg.

  • Jo, mycket billigt. Men det var reastänger med tröjor, blusar o.dyl för 99:-/plagg och långbyxor för 199:-/plagg. På sådana stänger brukar jag endast finna något enstaka som passar och tilltalar mig… men med litet hjälp fanns det mycket att finna. Men, expediten betonade ett par gånger att ett par av de plaggen jag köpte hängde fel, skulle inte hängt på reastängerna, men i och med att de gjorde det lät hon dem gå för reapris… 🙂 Hyggligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: