Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Göteborg

Så har jag förflyttat mig till Göteborg, sommarjobbar som ungdomarna gör…

Sedan jag kom till sta´n har jag haft fullt upp. Fixa mat, hitta till arbetsplatsen, installera mig i boendet men idag är jag ledig. Ska ge mig ut på sta´n och sedan träffa vänner i kväll. Vi har ett strålande solskensväder, så det är vackert promenadväder.

Tur jag har min hand-GPS annars hade jag nog fått ta taxi hem efter första arbetspasset. Kom helt ur kurs när jag jag kom ut från sjukhuset så jag fick plocka upp min GPS. Det är inte speciellt långt mellan Östra sjukhuset där jag arbetar nu och bostaden, men det finns en massa hinder så jag går omvägar än så länge. I morgon har jag tänkt utforska om det finns närmare väg i lugn och ro. Jag är nämligen ledig hela helgen.

Bostaden, ja, vad ska jag säga. Det som var utlovat som kokvrå är en garderob där en kokplatta och en microvågsugn är insatt. Kylskåp finns, men ingen frys. Ingen kokvrå jag vill laga mat i. Laga mat brukar jag alltid göra en hel del när jag är ute och gästarbetar, har ju tid med det. Ingen höjdare att behöva diska eller hämta vatten till hushållet på toaletten! Så har säkert mina företrädare också tyckt för här finns papperstallrikar, likaså engångsmuggar. För övrigt är boendet godkänt.

Kommentarer till: "Göteborg" (2)

  1. Aha…du jobbar alltså igen? Trodde du skulle vara långledig över sommaren. Men med det väder som varit hittills hade det kanske varit lika bra att jobba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: