Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Nu sommarjobbar jag på Östra sjukhuset i Göteborg några veckor.

Mina tankar går dagligen till ett par av mina allra bästa vänner, en vänskap som hållit i många år. För drygt 30 år sedan var dessa vänner på Östra Sjukhuset under lång period då deras dotter var svårt sjuk. De vandrade förmodligen på samma ”gator” mellan sjukhusbyggnaderna som jag gör idag. Det känns märkligt.

För 30 år sedan arbetade jag inte ens i sjukvården… Livet är förunderligt och oförutsägbart! Till dessa vänner som jag vet läser bloggen emellanåt hoppas jag det är OK att jag nämner detta här…

Vart tog alla dessa 30 åren vägen? Det känns som om det är längesedan, men ändå inte…

Kommentarer till: "Vart tar alla år vägen?" (6)

 1. Ja, det var just frågan… vart tar tiden vägen…? Men tänker man efter, så har man ju hunnit med en del under den tid som har varit….Ha det så bra du kan i Gbg!

  • Tack, jag gör det bästa av tiden här. Ja vart tar tiden vägen, men visst har jag hunnit med massor under dessa 30 år! Visst är det så.

 2. För ganska precis 32 år sedan var jag på Östra sjukhuset med en liten nyfödd son som skulle opereras. Tänk så lite man visste (eller snarare inget) om vad han skulle göra framåt i livet. Men med facit i hand kan man konstatera att det blev bra!

  • Även du har vandrat de här ”gatorna” mellan sjukhusbyggnaderna då, misstänker jag.

   • Ja det har jag, men kommer inte ihåg så mycket hur det såg ut runt omkring. Vet att jag fick ett anhörigrum i någon byggnad i närheten efter något dygn. Mest minnesbilder finns inne från barnkirurgavdelningen där alla dessa småttingar i behov av kirurgi låg.

   • Jo, det är ju några år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: