Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Ingen blogglust egentligen

Ikväll skriver jag nog mer för att jag ska hitta på något än att jag har lust. Jag har varit ledig idag, varit på en liten utflykt till ett litet samhälle som ligger mellan två berg. Ev. erbjuds jag arbete där… men jag vet faktiskt inte… Hur kul är det att köra på smala slingrande vägar i Norge om vintern kommer på allvar. I så fall är det tänkt jag ska bo kvar här och köra bil cirka 2,5 mil enkel resa.

Det är nämligen så att nu har jag råkat ut för att jag inte får stanna så länge jag vill där jag är. Jag är lovad till 30 nov, hade hoppats få stanna till 9 dec, men som det ser ut så har de inget behov. Det märks redan nu, jag får arbeta alldeles för litet för att jag ska vara nöjd. Det är därför bemanningsföretaget ska kolla med en helt ny kund de har i det här lilla samhället… men jag vet inte… Det blir nog resa hem till Jönköping istället den 1 december.

Ibland blir jag ganska trött på att arbeta på det här viset, allt är ovisst, det finns arbete, mycket arbete, men jag är ganska kräsen. Jag tycker jag har råd till det. Hittills har jag trots det fått arbeta som jag velat, men nu verkar det som att jag får ge mig hem tidigare än jag hade tänkt mig.

Kommentarer till: "Ingen blogglust egentligen" (10)

 1. Låter lite uppgivet. Känner med dej! Hoppas att det ordnar sig… eller att du kan slå dig till ro här hemma med ett jobb som du trivs med., Kram!

 2. Ja, det blir inte alltid som man vill.

 3. Medaljens baksida kanske, det där med ovissheten och överraskningarna. Fast friheten och omväxlingen är ju att räkna på pluskontot. Hoppas det löser sig, antingen du väljer att jobba eller vara ledig. Vackra vyer bjuds du ofta på i Norge ser jag på dina bilder.

  • Vackra vyer finns det gott om. Jo, det löser sig säkert. Jag är ute och ”fiskar” litet överallt. Får se om jag får napp någonstans…

 4. Förstår att du blir besviken… Jobbar du året runt eller klarar du dej så du kan vara ledig periodvis?
  Min dröm är att kunna jobba när jag behöver men det är ju helt klart en utopi!

  • Nej, jag är mycket ledig. När jag räknar på det så kommer jag att ha arbetat högst 32 veckor det här året och levt ett bra liv plus att jag har amorterat en hel del på mitt bostadslån. Så visst är det synd och skam att klaga på några få futtiga dagar…. 😉

 5. Man måste inte blogga jämt, men visst är det skönt att vädra sina åsikter så här lite halvofficiellt. Hppas det löst sig med jobbet.

  • Jo, jag åker hem på måndag…. och kan tänka mig att ta något kortkort uppdrag om det dyker upp. I annat fall firar jag riktig långjul i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: