Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Rädsla begränsar livet

Under det senaste året har jag flera gånger tänkt att bakom SD:s framgångar så döljer sig mycket rädsla. De är rädda för att Sverige inte ska vara svenskt! Vilka skulle kidnappa vårt land? ja det vet jag inte…

”Äldre kvinnor” har under många år skrämts för att gå ut på kvällen. De kan bli rånade och våldtagna…

Byt inte arbete, du vet vad du har… osv

Rädsla är farligt om det piskar upp stämningar som ger misstänksamhet och fientlighet mot andra människor, invandrare, män, unga män, människor i allmänhet!

Det ÄR farligt att leva, men glöm inte möjligheterna! Det finns många goda ting i livet och vi lever faktiskt i ett världens bästa länder!

PS: Klimatet kunde förstås vara bättre… 😉

Kommentarer till: "Rädsla begränsar livet" (1)

  1. Håller med om att klimatet kunde vara bättre, förhoppningsvis kanske det blir så, det återstår att se. Det är säkert så som du skriver om SD. Olika rädslor gör naturligtvis att människor drar sig undan, stannar inomhus. Så mycket händer efter det blivit mörkt och gör också. På min gamla hemort slutade jag går ut efter det blivit mörkt, och det fanns anledning till det också. Affären på gångavstånd där nere slogs en man ner två gånger efter han handlat och var på väg hem, tror inte han gick ut mer efter det. Hans inhandlade av cigg var orsaken av nedslagning. Han hade knappt hunnit ut från affären förrän han blev nedslagen.
    Finns mycket som det varnas för, ät inte den eller den maten då får du cancer, drick inte kaffe då får du samma sjukdom osv. så håller det på i all oändlighet. Hur annorlunda var det väl inte när vi växte upp, skrämmande verkligen viken lavinartad utveckling i alla avseenden som blivit. En stilla önskan om att det en gång ska förändras och att vi kan leva utan dessa rädslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: