Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Balansövning i skogen

glatt

Det snackas om att det är viktigt att träna balansen när man kommer upp i åren… Tja, jag vet inte hur mycket ”upp i åren” de menar, men idag tog jag mig ett träningspass i alla fall. Bäst att börja i tid!

Jag hade tänkt promenera en skogsrunda i Habo och logga några cacher. Det blev inte så mycket med det. Skogsvägarna var isiga och det gällde att hålla tungan rätt i mun. Var det inte is som gjorde det halt så var det blött och slipprigt. Riktig balansträning blev det när jag gav mig upp på hala stenar för att finna en cache. Jag fick lön för mödan – cachen fann jag och kunde skriva min signaturen i loggen.

Promenaden blev inte alls så lång som jag hade tänkt mig, men det ger mig anledning att komma tillbaka. Jag såg två rådjur bara några meter från mig, kameran hade jag i ryggsäcken så jag hann inte få några bilder på dem! Synd!

Frisk luft och litet motion fick jag plus smutsiga kläder, för det var kladdigt litet varstans.

Kommentarer till: "Balansövning i skogen" (10)

  1. Tycks som vi stötte på samma slags vägar. Men som sagt , ibland får frisk luft vara det viktigaste. ska ta en solskenspromenad om en liten stund. Ska bara låta den gula komma lite högre på himlen … och hoppas att den finns kvar då den ännu ett par timmar.

  2. BRA gjort, jag gav mig ut häromdagen och det var ett rent elände innan jag kommit mig hem igen. Jag är så tacksam att jag höll mig på benen. Saknar för första gången något inne från stan – alla bra promenadstråk!

    • Det brukar förstås finnas bättre promenadmöjligheter i städerna vintertid, men även där kan det vara glatt och eländigt ibland.

  3. Balansträning är nog bra upp i åren! Din hobby får dig att gå ut på olika äventyr i terrängen och det låter nyttigt o roligt. Just nu inbjuder inte vägar och väglag till promenader. Jag är jätteglad för mina dubbade skor, Icebugs. Utan dem skulle jag inte våga mig ut alls. hos oss, det är mest is att gå på. Och 60-åriga ben börjar bli sköra, riskabelt att dratta omkull.

  4. Förlåt en okunnig men vad är cacher? Verkar spännande

  5. Det där lät enormt spännande, det ska jag testa under året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: