Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

C och S i gungning

fonster

Annie Lööf, det går inte att ljuga när journalister är inblandade… Det borde du insett… Eller är det så att du snackar om så mycket så du inte vet hur du har det, m.a.o hur mycket sanningshalt som finns i dina uttalanden? Oroväckande och kan leda till att du inte blir så gammal i din partiledarroll… 🙂 Jag såg någonstans att du hade sagt att du vill vara en förebild för andra kvinnor att komma in i makten… Ojoj, då får det bli ett litet mer eftertanksamt snack. Tänka först och prata se´n, är ett gott råd!

Att det visat sig att svenska folket säger nej tack till privata vinstintressen i offentlig verksamhet är inte ett dugg konstigt med tanke på hur pengar hamnat i privata bolags fickor – pengar som var ämnade att ge bra skola och vård. Det gläder mig att folk, oavsett partifärg, verkar vara eniga. Trots detta vågar inte socialdemokraterna säga tvärt nej tack till det. Svagt tycker jag, för de borde värna om att pengarna används på rätt sätt. Alltså, det skattepengarna är avsedda till.

För övrigt reflekterar jag litet över om det är tillfälligheter att både centerns som socialdemokraternas ledare hamnat i blåsväder direkt efter (som synes) lyckade kongresser? Är det någon som missunnar dem att det verkar gått så bra i deras kongressarbete? Eller beror det på att dessa båda partier är mer klantiga än övriga partier?

Ja, det är frågor att fundera över, för nog tycker jag det gungar både här och där för dessa båda partier! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: