Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Bemanningsuppdrag

limmared

Så är jag på hemmaplan igen efter fem nätters arbete i hemsjukvården i en liten kommun. Så mycket djur som jag sett den här veckan, det var länge sedan. Det var harar, rävar, massor med rådjur och några älgar + katter som kilade över vägen eller som stod vid sidan av vägen och kikade på oss. Vi samsades om utrymmet och kolliderade inte på något sätt.

Nu ska jag vara på hemmaplan ett par veckor till, sedan kanske det blir ännu ett uppdrag i Sverige istället för i Norge. Norska vården verkar sega med uppdrag till oss bemanningssjuksköterskor, i vart fall när man inte tar det första bästa som erbjuds. Vad det beror på vet jag inte, kanske är det sinande budgetar som gör att de drar åt svångremmen. Visst är det litet osäkert att leva så här, men väldigt spännande och stimulerande.

Det uppdrag jag anmält till intresse får jag förmodligen svar på under den här veckan… Sedan är det bara att börja förbereda sig för några veckor på bortaplan igen. Kul! En stad som jag besökt tidigare, men många, många år sedan och där finns säkert mycket att upptäcka under min lediga tid – om jag nu kommer dit!

Kommentarer till: "Bemanningsuppdrag" (6)

  1. Tror mig se en Limmaredsgata …

  2. Stafettläkare har jag hört talas om men stafettsjuksköterskor..? Skulle också kunna tänka mig att göra inhopp i Norge ibland. Fast jag undrar om det finns stafettinformatörer.

    • Det finns massor med hyrsjuksköterskor både i Norge men även i Sverige. Apropå informatörer – ja, det vet jag inget om… men det går ju att undersöka för den intresserade… 😉

  3. Har du kontakt med flera olika firmor? Jag jobbar för många olika och jobb i Norge finns det fortfarande…

    • Jo, det finns arbete, men betydligt mindre än det brukar finnas. Det har flera bemanningsföretag sagt mig. Dessutom är jag ganska kräsen numer vad jag tar för uppdrag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: