Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Hur står det till?

blomster1

Ibland funderar jag över hur det står till med svenskarna?

De flesta av oss lever i välfärd, vi har haft fred i vårt land flera generationer tillbaka. Vi borde vara stolta människor och kunna visa respekt för varandra. Men hur lever vi? Vi läser och hör om hur höga tjänstemän missbrukar sina representationskonton, politiker som inte betalar TV-licens, men i nästa andetag så snackas det i politkernas led om hur viktigt det är att lagar efterlevs, att regler efterlevs i flyktingfrågan. Då handlar det om människor som motas bort p.g.a regler som EU ställt upp. Det handlar om människor som flyr för sina liv. Är det viktigare att efterleva regler då – än att välbetalda politker efterlever svenska regler som inte kostar dem många kronor!?

Att barn och ungdomar har ett språk där de kallar varandra för horor osv, ja, det har vi fått läsa och höra om. Jag vill inte acceptera det. Idag får vi också kännedom om att Reinfeldts presschef, Roberta Alenius, ringde upp Radiotjänst och hotade med att ”skära ballarna av Radiotjänst” och att hon skulle mörda någon på Radiotjänst. Det är så grovt så det är svårt att tro, men efter att ha hört det inspelade samtalet med henne då hon skulle stå till svars för det så misstror jag inte informationen.

Jag häpnar…
,

Kommentarer till: "Hur står det till?" (2)

  1. Sjukt, sjukt, sjukt är detta otäcka giriga, egotrippade och själviska tänkande och görande som så många styrande, helt opåtalat ( om man är med i innegänget och blir hållen om ryggen) kan hålla på med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: