Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Sd-reklam i TV

bolougneskogen

Tur att jag väldigt, väldigt sällan titttar på TV4. Brukar du vara en flitig TV4-tittare? I så fall får du sila reklambudskapen i år, det kommer förmodligen att bli politiska sådana, sd har maxat sin kvot där! Hmm jag får nog titta i alla fall, för att få veta vad de politiska partierna vill få ut för budskap! 😉

Undrar var sd får sina pengar ifrån, reklam i TV är säkert ingen billig historia. Jag tycker det är bra att det inte ska bli tillåtet att få partistöd om partierna tar emot pengar från anonyma källor.

blogg100    Nr 23/100

Kommentarer till: "Sd-reklam i TV" (10)

 1. Sällan jag tittar på TV4, Kanal 8 brukar det blir här 🙂

  • Aha… Vad utspelar sig på kanal 8 tro? Är det filmkanalen? Jag tittar inte speciellt mycket på TV, när jag gör det blir det TV1 och TV2… 😉

 2. Hej! Kul att du tittade in hos mig 🙂 Jag bor inte i Skåne, men jag är skåning. Bor i södra småland, så det är ganska nära!

 3. TV4 är en bra kanal. Man spelar in de program man vill se – och spolar förbi reklamen (och ibland nyheter) när man sedan tittar. Då får t.ex. filmer på tre timmar en ganska normal speltid…
  Ha det bra i väntan på vitsipporna! I Skåne har dom redan kommit enligt väninna i telefon.

  • Hehe, det jag kan svara på det här är att smaken är som baken… Jag gillar inte såpor av olika slag… filmer, ja, det kanske jag missar, men inget jag saknar. Kanske beroende på att det jag inte vet det saknar jag inte.

   Ja, jag ser fram emot vitsipporna! 😉

 4. Reklamen gör mig trött och upprörd inte minst den politiska. Reklam för alkohol och cigaretter arg. Nä, jag är en urdålig tv-tittare men en och annan deckare är inte så dumt. Det sista jag såg var programmet med femteklassare men nu glömde jag gårdagens Aktuellt. ; )
  Allt gott!

  • Femteklassprogrammen gillar jag. Har politiska reklamen kommit igång redan? Måste kolla in TV4 en stund när jag kommer hem. Är det enbart Sd som kör reklam eller vilka partier?

 5. Ibland ser jag på TV4. Brukar ofta störas av reklamen, särskilt när samma reklamklipp återkommer gång på gång. Antar att jag kommer att störas ännu mer om det också dyker upp SD-reklam.

  • Jo, egentligen vill jag inte se sd-propaganda… men å andra sidan kan det vara bra att höra vad de få ut för budskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: