Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

standareopistill

Jag har haft en underbar tid här i Kristiansund även om jag inte haft världens roligaste jobb, jag har inte arbetat inom min egen specialitet… 😉 Men det har uppvägts med trevliga arbetskamrater, det är A och O när man kommer som ny.

Sta´n är väldigt vacker, folket mysiga och hjälpsamma. Bra boende med jättefin utsikt. Vackert väder igen, vi har haft en kyligare period när ni har haft en värmebölja hemma i Sverige. Men vi hade värmebölja när ni hade regn… så det jämnar kanske ut sig. Nu är värmen här igen. Natten som kommer ska jag arbeta, men sedan är jag ledig två nätter och ska njuta av sol,värme och promenader har jag tänkt. Om inte vädret lurar mig aprilo!

Ska semestra litet i Oslo innan jag återvänder hem till Sverige! Jag var ju i Oslo i januari – februari med kyla och halka. Nu vill jag få uppleva Norge under den ljusa och blomstrande årstiden.

blogg100    Nr 87/100

Kommentarer till: "Börjar närmar mig slutet här" (14)

 1. Trevliga arbetskamrater är verkligen A och O. Betyder så mycket. Då gör det inte så mycket om jobbet inte är det allra bästa. Härligt att du hade härligt! 😉

  • Många säger så…. och visst är det en kompensation. Men jag vill ha arbeten som känns kul och inspirerande. 😉 Ibland får jag kompromissa… och välja bort den delen.

 2. Då önskar jag dig trevliga dagar i Oslo. Kram Bosse

 3. Hej du,,Hoppas du har fått lite stärkande sömn i dag,så går sista natten som en dans..Ja jag håller med dig,,hoppas Fi kommer in i riksdagen nu i höst,dom behövs..Haé Kram.

 4. Nu har vi kyligt i stället. Men fint! Önskar dig trevliga dagar i Oslo… en vit fläck för mig. Måste nog göra något åt det! Har du tid för geocachingrunda veckan efter midsommar? Vore kul.

 5. Norge är fint…finns mycket där att upptäcka och njuta av.
  Jodå..bra arbetskamrater är en livsnödvändighet själsligt på nåt vis…man dör inombords på nåt vis annars. Urk 😦

  Tur vi har bra arbetskamrater du och jag.
  Ha så fint.

 6. Ha en skön kortsemester i Oslo!

 7. Det låter ju som det varit en bra arbetsperiod för dig. Jobbar du alltid i Norge eller blir det ngt i Sverige ibland också?

  Hoppas Oslo-vistelsen blir trevlig!!!

  • Nej, jag varvar Sverige och Norge. Innan jag reste hit var jag i Västerås… i sommar ska jag arbeta på hemmaplan. Bo i eget boende… inte så dumt… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: