Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Fel yrkesval

klippa

Trots att jag har haft minst tre yrken under mina yrkesverksamma år så har jag aldrig testat det jag är mest lämplig för – ingenjör! ;–)

I alla fall om man ska tro på ett av alla de tester som florerar på Facebook.

Du ska egentligen jobba som Ingenjör
Logik, struktur och teknik kännetecknar dig. Redan innan du började skolan fixade du inställningarna på tv:n dina föräldrar inte klarade. Du skulle även kunna jobba som spelutvecklare.

Om jag får analysera resultatet så tycker jag inte att det stämmer!!! 😉

blogg100    Nr 92/100

 

Kommentarer till: "Fel yrkesval" (14)

 1. Har slutat göra sådana test..jag blir bara förvirrad..mer förvirrad än vanligt alltså 😉
  Ingenjör?
  Inget för mig det heller…urk o fy.

  Ha en skön avslutning av denna helg 🙂

  • Ibland när jag har gott om tid pysslar jag med sådana där konstiga tester – i de fall man inte behöver registrera sig på något sätt. För det vägrar jag… 😉

 2. Tycker oxå att det är roligt med såna tester, men just den har jag inte gjort. Undrar just vad jag skulle ha för yrke egentligen? Nu blev jag nyfiken.
  Ha en bra start på den nya veckan.

 3. Nä ingenjör är då inget för mig.
  Ha nu en jättefin måndag och krämen från mig.

 4. Huva vad jag har varit dålig på att läsa bloggar, nu har jag i alla fall gjort ett litet ryck och kan tack vare dig konstatera att du skulle varit ingenjör, att kärestan bör gå runt tomten morgon och kväll och kissa (lättare för honom än för mig), att du snart är hemma igen, att du varit på en vacker plats denna gång och inte minst att Ulf Ekman lämnat sin ”rörelse”!!!!! Vadan detta? Jag har faktiskt varit på Livets ord på en gudstjänst en gång i rent studiesyfte, medförande min dåvarande man och en av mina bästa vänner som är pastor i EFS. Det var intressant och helt vansinnigt! Ha det så bra, hoppas vi kan ses i sommar när jag väl hämtat andan efter detta hemska arbetsår, som sånär har knäckt mig.

  • Det blir nog lika tokigt den här sommaren. Jag arbetar när du är ledig och du är ledig när jag arbetar… Det är om du kan tänka dig att slita dig från kärestan någon helg, kanske… vi får ha kontakt så får vi se hur vi får ihop det!

   Du ser… du ska läsa min blogg så du hänger med i världen… Men visst kan du gå runt och skvätta också… kan ju ha en flaska och skvätta runt, folk behöver ju inte veta vad du har i den… 😉

 5. Hahaha…spännande! Vem vet du kanske sadlar om 🙂 Det var längesedan jag gjorde ett sådant test men senast det blev av så skulle jag bli advokat. Sedan dess har jag inte vågat göra flera 🙂
  Men att jag kommer byta jobb inom det närmaste det hoppas jag. Inte för att jag inte trivs, men det är alltid kul att testa något nytt, Men det där med längre studier för att få nytt jobb tror jag att jag hoppar.

  Solsken och långpromenad är livet!

  Kram

  • Jag har testat så mycket olika saker och är nära pensionsåldern så jag håller nog på med mitt kringflackande liv tiden ut… Trivs bra med det, även om det är gudagott att landa hemma varje gång… 😉

 6. Jag brukar göra sådana där tester ibland, men det är inte mycket som stämmer. 😉

 7. Har testat en några yrken, där jag är idag känns det rätt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: