Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

fall

Många klagar på värmen!

Ibland kan jag tycka det är för varmt för att arbeta… men då går mina tankar genast till vintern, snö och kyla. Då blir jag genast glad över värmen vi har! Visst är det ljuvligt!? Om jag finge önska skulle jag önska att jag låg i en båt och guppade i solen eller varför inte i en hängmatta under ett stort lövträd som gav mig skugga….

Det som inte är så ljuvligt är att det är så torrt i naturen på vissa håll, och framförallt inte när det börjar brinna. Jag tänker på västmanlänningarna… Heter det så, jo, det gör det nog, tror jag…

Bloggar orkar folk göra, ser jag, även om det är i minskad omfattning mot annan årstid. Jag själv har inte mycket intresse för den här sidan i hettan, men jag blir glad och faktiskt litet förvånad att det droppar in besökare och ett och annan kommentar också, även om det är länge sedan det blev något avtryck från mig.

 

Kommentarer till: "Vad hittar du på i värmen?" (4)

  1. Själv tycker jag det har varit en härlig sommar. Jag har liksom fått energi av att kunna vara utomhus mycket. Fast jag har mest trivts i skuggan.

  2. Klagar inte på värmen för precis son du skriver så kommer det en vinter igen. Sitter mest på morgonen med datan då jag har semester ännu, tyvärr sista veckan, Sedan blir det att komma tillbaka i arbetslivet och försöka leva under sin fritid efter arbetsdagen samt helger.

    • Just idag är det fuktigt och inte så varmt hos mig, ja det känns faktiskt kyligt trots att termometern visar på 17,6 grader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: