Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Vanses geocache

frolandskåta

Den här kåtan fanns inom Frolands förskoleområde. Något för barnen att ha kul i!

Nu har jag installerat mig i Vanse, hunnit med att gå en promenad. Naturen är lika underbar så här års, här som hemma. Något senare i växtutvecklingen. Fåglarna kvittrar, bäckens sorlande, vitsippor, scillor, brännässlorna i rätt tillstånd för att göra soppa på dem, björkens musöron, hörde göken igår! Den bästa av alla tider på året – i år får jag uppleva den två gånger!

Idag loggade jag tätortens enda cache, det gick snabbt att ta alla cacher här… 😉 Hade en kollega med under promenaden som aldrig hade hört talas om min hobby. Tänk vad man kan lära sig under sina jobbuppdrag i främmande land…;-)

Strålande solsken har vi här idag… där hemma varnades det för regn vet jag, men hur blev det. Har ni en re gnig första maj hos er?

62/100 blogg100mini

 

 

Kommentarer till: "Vanses geocache" (8)

 1. Här har det regnat så det finns ett endaste pollen som inte runnit ner i rännstenen. Får trösta mig med att vi behövde lite regn men jag har gått miste om en skrapdag. Det hade ju inte gjort något om inte ställning som gör att jag kan nå upp till taknocken ska lämnas tillbaka snart.
  Önskar dig en bra dag!

  🙂

 2. 100 % av alla cacher. Bra marscherat på kort tid. Har inte hört någon gök här ännu. Och vitsipporna är fortfarande i full blom. Vår bästa årstid är absolut nu… tycker jag…. fast idag är det lite för kallt för att vårnjuta ordentligt här i Grimsås. I Halmstad var det ok väder till den stora hagelskuren kom. Aprilväder även första maj. Ha det gott!

 3. Ja, väldigt regnigt hör i Växjö.

 4. Per-Anders sa:

  Här i Timrå har solen lyst men temperaturen förmår inte att komma högre än storleksordningen plus åtta grader. Nu längtar jag efter mera värme.

 5. regnig valborgsmässoafton i Värmland men uppehåll så pass så vi fick logga en cache
  1 maj uppehåll men inte varmt
  kul att du hittade en cache , hoppas det finns fler i närområdet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: