Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Ledig dag

Vanse7

Idag är vi alla lediga, vi som är kvar.

Jag och övriga gänget hade tänkt åka till en stad någon timme bort för att geocacha och njuta av vackra vyer. Men en av oss upptäckte redan tidigt på morgonen att vi var kallade till möte med chefen under eftermiddagen så resan ställdes in. Men nog ville vi ut i naturen så vi åkte en kort tur, till den plats dit jag och en annan arbetskamrat var för någon vecka sedan.

En av de som var med idag blev biten av geocaching och är redan medlem och har hunnit logga tre cacher under dagen! Det är nog en kvinna som blir en flitig geocachare under sina vistelser i runt om i världen, det känns så. Där ute i skogen var det lika vackert som sist jag var där, solen lyste dock med sin frånvaro idag. Vitsipporna blommade fortfarande, samtidigt så stod liljekonvaljerna i knopp…

Ikväll promenerade vi till en thai-restaurang och köpte hämtmat och ätit och haft trevligt tillsammans. Nu är vi lagom trötta och slöa. de som är intresserade av Melodifestivalen eller vad det nu kan heta ska titta på det, jag slappar på rummet med datorn och senare med den bok jag håller på med just nu.

En jättehärlig dag! Skönt!

82/100 blogg100mini

Kommentarer till: "Ledig dag" (6)

 1. Just det, en bra bok kan man alltid lita på.

 2. Typiskt med jobbmöte, vilken tur ni tog en lite sväng i naturen i alla fall. Det är ju fantastik fint ute nu. Låter kul det där med geocachare, min kompis son är grym på att leta sådana och han har letat sådana i många år.

  Sv; Visst är den en kopparödla, tror inte de har minskat för jag brukar se en hel del under sommaren.

  Jag kollar delfinal! Spännande 🙂

  • Jobbmöte, jobbmöte… jobba, jobba…

   Ja, naturen ger lugn och ro och näring för goda relationer! Det finns många som blir väldigt bitna och lägger stor del av sin fritid på hobbyn, lika biten är inte jag, men gillar att det tar mig till nya platser, nya promenadområden och ibland vackra eller intressanta platser.

 3. vilken härlig dag du verkar haft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: