Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Kungligt

flekkefjord2

Vad skriver man om när man inte har något att skriva om!?? Ja, det funderade jag litet på. För att få litet tips på vägen gick jag in på Aftonbladet och fann en artikel om Madeleines fråga som nästan knäcker henne. Det handlar alltså om apanaget när hon nu ska flytta till London! Inte så himla intressant – men alltid något att skriva om. 😉

Varför tusan avgår hon inte som prinsessa och får leva ett mer anonymt liv. Det tycker jag att hon utstrålat länge, att hon inte trivs i offentligheten och helst vill slippa mediernas intresse för henne som person.

Det som egentligen är allvarligare ur mina ögon är att vi är ett gäng som träffats år efter år helgen före midsommar. I fjol bestämde vi att vi skulle ses i Stockholm 2015. I mars ungefär när vi skulle börja planera boende m.m så kom vi snart underfund med att det var prinsbröllop i Stockholm just den helgen. Då var det inte läge för oss, vi gav snart upp sökandet efter bostad… En huvudstad som är avspärrad stora delar av centrum, ja, då väntar vi tills ett år då det är lugnare där.

89/100 blogg100mini

Kommentarer till: "Kungligt" (8)

 1. Ni är så välkomna till Karlstad istället
  kom ju på brigadmuseet också som aktivitet, ligger ju på gångavstånd från kasernhöjdens vandrarhem
  ska vara intressant där , öppnade 2014 och hade väldigt mycket besök
  bara ett tips
  jag är ledig torsdag fredag lördag söndag och måndag slutar jag 16,30
  ifall vi får till en träff

  • Årets träff blev helt inställd. Så vi kommer inte ens till Karlstad. Kanske gör jag en tur en till Karlstad framåt hösten om Lerin-utsällningen pågår. Vi får se.

   • Ok ! det var ju synd men du är välkommen då , Lerin är nog permanent utställning , skall kolla upp det vid tillfälle

   • Vi får se om det blir i år eller något annat år. Jag är allt litet nyfiken på Karlstad! 😉

 2. Stockholm är kanske inte det bästa resmålet i nuläge. Tiggare i varje hörn. Tjuvligor. Skräp. Jag tycker att staden är på väg neråt trots många flashiga nybyggen. Visst, stan är internationell men det ligger något sorgligt över förändringarna.

  • Tyvärr så är det tidens utveckling. Tiggarna har jag inget problem med, även om det är tragiskt att de finns. Kriminalitet, nedskräpning som faktiskt också är kriminellt är inte kul men jag gillar Stockholm, kommer nog alltid att göra. Att besöka, vandra i och bara njuta av gamla stan, parker m.m.

 3. Jag kan tycka att hela kungahuset är föråldrat (vilket det ju är) men att inte ens bo i Sverige och REPRESENTERA (vilket jag har hört är deras uppgift) är ju oerhört dumt.

  • Precis, det är deras officiella uppgift… Visst är det ett föråldrat ”styrelseskick” eller vad det kallas. Sådant har ni inte i Finland…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: