Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Varberg

varberg

Nu är jag i Varberg några veckor och arbetar, riktigt trevligt att testa Sverige igen! Vid nyår så sa jag att jag har arbetat färdigt i Sverige, men jag är inte sämre än jag kan ändra mg. Tydligen… 😉

Varberg är en stad jag tror jag endast besökt sommartid tidigare. Då är det mycket folk överallt, smockat på torget som är så gott som folktomt så här års. Lokalbefolkningen verkar tycka att det är litet trist, jag tycker det är ganska behagligt. Kan gå och flanera och se sig omkring i lugn och ro, vilket jag gjorde igår, min första lediga dag sedan jag kom hit. Jag loggade t.o.m ett par geocacher på ett par platser det inte hade varit möjligt under dagtid på sommaren.

 

Kommentarer till: "Varberg" (12)

 1. Hoppas du får det riktigt bra i VArberg. När det gäller geocaching har mina efterforskningar liksom stannat av men snart är det fart på denna tanten också hoppas jag. Ha det gott!

  • Ja, det hoppas jag också. Idag har jag varit ute i regnet och loggat sex burkar! Jag behövde litet skogsluft, skog fanns litet, leriga stigar och hala stenar. Det gällde att ta det försiktigt, men det gick bra!

 2. Jaså, du har dragit söderut? Måste vara roligt att röra lite på sig på jobbfronten.

 3. Varberg har jag varit i några gånger…fin stad att promenera i…ja..fin i största allmänhet.
  Själv har jag aldrig haft nån hobby för att arbeta som du gör…gillar att ha samma plats att gå till för att arbeta…fast egentligen vet jag ju inte..har aldrig provat något annat.

  Ha en fin afton 🙂

  • Funderar på hur du menar. Jag arbetar inte på olika platser pga geocachingen. Geocachingen är mer ett sätt att göra något vettigt av fritiden när man ligger på främmande platser och inte har några vänner eller något annat att lägga energi på.

   Önskar dig också en fin afton!

 4. Där har jag aldrig varit. Borde bekanta mig med den delen av landet.

 5. Låter faktiskt ganska behagligt att jobba vid västkusten ett tag. Skulle mycket väl kunna tänka mig det…fast det är ett aber….min otroliga feghet. Ha’t gott!

 6. Kul att upptäcka städer. Brukar nästan alltid finnas något intressant att upptäcka. Jag gillar även ”vardagsliv” tex att besöka simhallen och biblioteket i de städer jag besöker.

  • Simhallsbesök blir det inte här, men biblioteksbesök gör jag ofta, allra helst om jag stannar en längre tid. Så länge vädret är någorlunda behagligt, blir det dock mest utomhusvistelser när jag är ledig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: