Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Stockholm

drammentingshus

Nu rustar jag inför en period i Stockholm. Har idag suttit och ombokat tandhygienistbesök till längre fram. Gick även in och skulle omboka mammografiundersökning, men inte gick det omboka, det blev endast avbokning. Har sedan försökt att ringa dem vid två tillfällen idag för ny tid. Suttit i kö, länge, båda gångerna innan jag gav upp. Får inte veta alls hur lång kö det handlar om. Frågan är om det är kö, eller om ingen betar av samtalen.

Dåligt av Jönköpings Läns Landsting! Får göra nya försök nästa vecka, för snart kommer barnbarnen och stannar något dygn. Då slösar jag inte bort tiden med att sitta i telefonkö…

Kommentarer till: "Stockholm" (14)

 1. Hustrun var på en sådan undersökning igår. Bra att det finns tycker jag och man borde göra detsamma för män med PSA-prov.

 2. Det är verkligen irriterande att det ska vara så svårt att komma fram. Jag menar hur många kan bara sitta av en timme och vänta? Då är det bättre om man kan lämna sitt nummer och sedan bli uppringd.

 3. Trist att man måste sitta i kö. Nuförtiden tycker jag att man ofta kan bli uppringd. Men sedan beror det ju på hur man har det på jobbet om det fungerar att ta emot telefonsamtal. Välkommen till Stockholm som just nu har visat sig från sin bästa sida med varma soliga dagar.

  • Tack för välkomnandet! 🙂 Jag gillar Stockholm, vill utforska Stockholm mer, har flera museér jag hoppas hinna besöka m.m. Får se vad som hinns med… 🙂

 4. God tur till Stockholm! Och ha det härligt med barnbarnen! Bilden du har i inlägget är jättetjusig!

  • Figuren i inlägget finns på Drammens tingshus. Jag tycker den är litet spännande för jag får inget riktigt grepp om den! Finns det en eller två människor i den?

 5. Telefonköer är ett elände. Jag var hos tandhygienisten igår så nu är jag ledig från sånt plågande ett tag. Ha en mysig helg.

 6. Sabla surt att de inte vill ”plocka upp luren” 😦
  Frugan har lagt ner o gå dit…nog inte så smart kanske kan jag känna…viktigt ju.

  Stockholm är fint…ska dit så snart tillfälle ges.

  Ha de fint nu 🙂

 7. Hoppsan, kanske vi ses i Stockholm, jag skall dit på lördag 🙂

  • På lördag är jag inte i de centrala delarna. Arbetar hela helgen och sover många timmar dagtid… Kunde varit trevligt med ett hej och en fika annars…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: