Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Ska jag skämmas

drammen4mini

Ibland känns det som att jag visar mig dummare än jag är… Hur kul är det? Inget att gå och gräma mig för, men litet skämmigt är det… Inte mer skämmigt än att jag berättar det här för vem som helst, alltså för er som läser.

Det är höst, det märks tydligt på kvällarna. Det är mörkt när jag ger mig iväg på kvällarna. Då vill jag förstås ha tänt i hallen när jag tar på mig ytterkläderna… Den lampan har varit stendöd… inte den minsta lilla ljusstråle. Fler lampor runt om i lägenheten som inte fungerade.

Då bemanningsföretaget står för sådant anmälde jag det till dem, att jag behövde litet mer ljus i huset, plus en del annat som inte fungerar. I dag kom ”min konsult”, plockade ned lampan, jag rengjorde, medan han satte i nya glödlampor. Så testade vi… inte en ljusstråle… Konstigt, mumlade han – det borde fungera…. Jag tittade mig runt i hallen, såg en annan strömbrytare som satt litet för sig själv… Se den var det. Så bytte han tillbaka till de gamla glödlamporna, de funkade utmärkt! Jag tog skämskudden! Han tyckte det var helt OK och fortsatte med övrigt arbete… 🙂

Fick en trevlig pratstund, han kom dessutom hem något tidigare från sitt arbete, mitt boende ligger ungefär mitt emellan hans arbetsplats och hans bostad! Förmodligen tyckte han det var skitbra, enkla problem att lösa så här på fredagseftermiddagen!:-)

 

 

Kommentarer till: "Ska jag skämmas" (6)

  1. Monica Varland sa:

    Skönt, att jag inte är ensam om att göra sådana grejer! Jag minns nån fadäs från min (vår) gamla arbetsplats. Just där och då kändes det retligt, men sen blir det bara lite komiskt av det hela.

  2. Hahaha, sånt där kan man bjuda på!

  3. Nej inget att skämmas för

  4. Ja, det blir lätt så i dessa landstingslägenheter att man rentav utgår ifrån att sakerna inte fungerar!!

  5. Haha! Sånt händer stup i kvarten tycker jag. Det livar upp tillvaron. Kram

  6. Inget att bry sig om – sån’t händer oss alla! Eller åtminstone mig. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: