Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Dags för ett inlägg

Blogglusten har avtagit, kollar litet bloggar sporadiskt ibland.

Jag är tillbaka i Stockholm och njöt av en ledig ”vandrardag” igår. Promenerade genom gamla sta´n, hade tänkt ta en del bilder därifrån, men… som så många andra gånger hade jag glömt sd-kortet hemma. OK, sökte efter fotoaffär, men en del var stängda på lördagar. Fann en så småningom, där köpte jag både sd-kort och en kameraväska till nedsatt pris. Har länge tänkt köpa en sådan, fastän inte just den här modellen. Vet inte om det var ett så klokt beslut… 🙂 Tog i alla fall några foton med min mobil…

En underbar dag, vandrade utmed Söder Mälarstrand en stund innan jag vandrade ganska oplanerat innan jag blev så trött i fötterna att jag valde att dra mig mot pendeltågsstationen för att ta mig hem. Funderade tidigare under fm om jag skulle åka till Millesgården på Lidingö idag, men avstår, behöver nog ta det litet lugnt… Ska ju orka arbeta också… 🙂

Kommentarer till: "Dags för ett inlägg" (8)

 1. Jag har aldrig gillat att ta foton med min mobil tidigare, men nu har jag äntligen börjat testa lite mer, och det blir ofta ganska bra. Kan nog behövas med lite vila före ett arbetspass. Ha det bra.

  • Jodå, jag är ganska nöjd med mobilens kamera, men trots allt trivs jag bäst med min ”riktiga” kamera. Nackdelen är att den är litet tyngre att bära.

 2. Förr använde jag alltid systemkameran men nu blir det många bilder med mobilen. på gott och på ont!

  Kram och god kväll 😀

 3. Mobilkameran är en fenomenal grej, den är ju alltid med! Jag använder den alldeles för mycket, det blir trots allt bättre bilder med kameran, men den är ju så sällan med.
  Hörru ( Som Grodan Boll sade), om du vill jobba kan du ta mitt, jag vill vara pangsconär!
  🙂

 4. Har en mobil som är jätteseg och tråkig att fotografera med. Tar därför oftast med mig min Nikon D5200 när det ska fotograferas. Men efter en liten olycka förra sommaren ( den rullade ca 25 meter utför ett stup. men ändå lite skyddad i kameraväskan) så är jag inte helt nöjd med den. Objektivet kraschade.. jag köpte nytt. Vet inte, men undrar om kamerahuset också tog skada. Den fungerar ändå precis som den ska.
  Förutom att jag tycker att det är jättesvårt att få skarpa bilder numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: