Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Geocaching idag

Har läst mycket i helgen, men inte spanska som jag tänkt. Jag håller på med bok nr 2 av Ahnhems kriminalromaner. Gillar den så där, känns som upprepning av upplägget i handlingen plus att jag tycker det är så onödigt med alla beskrivningar av erotiska laddningar mellan män o kvinnor – nu uttalar jag mig väldigt ”fint”, det är inte fina erotiska beskrivningar han gör. Sexistiska är nog rätta namnet.  Men, jag fortsätter, jag vill veta slutet… 🙂

Sitter fortfarande i morgonrocken, ska strax in i duschen för att sedan åka iväg för att möta en geocachingkompis. Vi har tänkt logga några burkar idag. Vädret är på vår sida i alla fall, ingen snö, inget regn. Det kan bli en bra dag!

Kommentarer till: "Geocaching idag" (4)

 1. Böcker skrivna av män har ofta märkliga sexskildringar som nog mer speglar deras egna fantasier än verklighet

  • Mina tankar går också i sådan riktning och med tanke på de makabra morden i den här boken funderar jag på hur han ”är skapt”, författaren alltså. Hur kommer man på en sådan här historia!`Vill tro det bästa om mina medmänniskor… men ibland kan man fundera över hur folk tänker och fantiserar.

 2. En bok jag inte läst och inte hört om förrän nu när du skriver om den. Och böcker som är ”too much” vad gäller våd i sexistiska sammanhang” har jag svårt för. Men klart att du vill veta slutet.
  Spännande med spanska. jah kämpar också på . Och oftast blir det 30 minuter dag. Märker i alla fall att jag gör framsteg.

  Geocashing har jag aldrig provat men tror jag skulle tycka om det. Utmaningar, tankearbete och motion…Kul att gå tillsammans med någon. Önskar er lycka till. (Vet ju att det gick bra,..)

  Vilken disciplin du har som läser spanska varje dag! Det är så man lär sig bäst.

  • Första boken tyckte jag var bra, men andra blir för mycket. Sexistiskt är det mot kollegor, snack, gester, så himla onödigt. Tar ned historien i övrigt. Sedan är det även litet upprepning av förra boken… tycker jag. Alla skulle nog inte hålla med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: