Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

TV-program

Ibland gillar jag TV:n mer än annars.

Jag tittar väldigt litet på TV, missar säkert många bra program. Igår kväll såg jag ”Toppmötet” där Jan Eliasson intervjuar Kofi Anan, f.d FN:s generalsekreterare. Vilken klok man, en fröjd att lyssna på! Världen skulle behöva många av hans art.

Dessutom såg jag ”Kanadas bortrövade kvinnor”. Det handlade om ursprungsbefolkningen, många av dessa kvinnor hamnar i prostitution och försvinner. Mördas helt enkelt, polis och myndigheterna verkar inte bry sig så mycket. Skrämmande.

Jag tror nog att folk ser de program de vill, kan ändå inte låta bli att lyfta fram de här båda programmen.

Trevlig helg!

Kommentarer till: "TV-program" (6)

  1. Jag såg och dokumentären om de försvunna kanadensiska kvinnorna. Skrämmande historia och sorgligt hur ett ursprungsfolk – igen -blivit behandlat.

  2. Nog så viktiga program som fyller en funktion. Vissa saker behöver vi ta del av även om det är skrämmande.

  3. Såg första ”Toppmötet” med Madeleine Albright. Bra. Annars är jag mest förtjust i att Horace och Liv är tillbaka i rutan. Vilket för övrigt framgår av mitt snaste inlägg.
    Trevlig helg!

  4. Hej, jag tittar rätt mycket på teve på kvällarna. Men numera allt mindre på schemalagda programmen, tittar mest på playkanalerna. Där plockar jag gobitar beroende på humör och ork. Jag har tänkt se Toppmötet alla avsnitt, men ännu inte kommit till skott, kanske för att jag var dålig ett tag och inte orkade med lite allvarsammare ämnen. Istället har jag kollat in flera av UR:s trevliga livsstilsprogram, familjer som flyttar till de mesta underliga annorlunda platser på jorden. Mycket spännande för mig som inte orkar/har råd att resa längre men ändå har en lite äventyrlig flicka inom mig. Ha en skön söndag, jag väntar på att Allt för Sverige ska börja, mitt absoluta favoritprogram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: