Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Sista november

Slaskar Anders så ska julen braska, heter det ju i gamla visdomsord!

Vi vet nog alla att ibland slår det in, andra gånger slår det inte in. Oftast stämmer det inte. Vi får allt mildare vintrar och det är länge sedan julen braskade vad jag minns.

I år slaskar inte Anders-dagen, men det är plusgrader, fuktigt i luften…

Om en månad har ”det” vänt och vi går åter mot ljusare tider även om det går långsamt den första månaden. Jag ser fram emot ljusets återkomst!

Kommentarer till: "Sista november" (13)

 1. Dottern från Danmark som kommer imorgon messade och frågade om vi hade snö för hon höll på att packa. Snö? Det är ju sällan vi har snö så här års. Regn. Vi har regn. Och grått och asfalt.

  • Vi har bättre väder då. Varit ute på långpromenad, i början härligt, milt, solsken, men nu är det mulet igen. Men ingen nederbörd.

 2. Jag är tacksam för alla påminnelser jag kan få om att ljuset är på väg. Även om det är rätt behagligt väder känns det emellanåt lite grått och tungt men snart … 🙂

 3. Liknande väder här så vi får väl se hur julen blir.Om Anders har rätt eller inte…

 4. Här har det snöat i natt. Vitt, ljust och vackert….

 5. Hos mig snöade Anders

 6. Jag bryr mig inte om ifall Anders slaskar eller braskar, men på julafton vill jag ha snö…vilket vi i stort sett aldrig har numera. Efter jul får det väldigt gärna gå i raketfart fram emot våren.

 7. Här föll vackra snöflingor igår, men det låg inte kvar. Idag har vi solsken och 0 grader. Ska försöka ruska liv i bloggen; den har legat nere något, då jag haft impignement i axeln. Går på akupunktur och det börjar långsamt ge med sig. Värsta fienden är musknappen och den ensidiga hållningen. Jag läser gärna dina inlägg, men har inte kommenterat på grund av besvär med arm o axel. Trevlig Fösta Advent!

  • Tack för dig och önskar dig detsamma, alltså Trevlig Första Advent! Dessutom önskar jag dig tillfrisknande i armen. Jo, ensidiga rörelser är av ondo, många som får problem av mycket datorsittande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: