Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Decembergeocaching

Sonen och jag hade bestämt oss för en liten geocachingrunda idag. När jag vaknade så låg det snö på marken! Överraskande, snö skulle komma först i morgon, måndag – något hade gått mycket snett… Jag var beredd att backa, men sonen tycke det var en så kort runda vi hade planerat in så det kunde vi väl ta. OK, tyckte jag.

Vackert är det med snö – att titta på! Vägen vi vandrade fram på till en början var inget att klaga på, även om det fanns vattenpölar litet varstans. Värre blev det när vi gav oss ut i terrängen för att leta burkar, sonen tröstade mig med att jag fick motion och balansövning! Haha, jo, så var det. Hoppa över diken, som jag knappt såg var det började eller slutade… men över kom jag utan att plumsa i. Tre av sex eftersökta burkar hittade vi. De andra tre var förmodligen inte så svåra att finna, men det var för blött idag, eller om vi var fel klädda. Jag kunde tagit regnbyxor på mig och lagt mig på knä..

Som sagt, motion och balansövning blev det! 🙂 Roligt att träffas, länge sedan sist även om vi bor i samma stad.

I samband med våra geocachingrundor brukar vi alltid äta någonstans tillsammans. Idag blev det till att åka hem och byta om skor, strumpor och byxor så v slapp sitta blöta vid matbordet. Tur vi höll oss nära Jönköping idag!

Kommentarer till: "Decembergeocaching" (15)

 1. Kul att göra något tillsammans 🙂 Trots blöta skor.

 2. Låter som en kul grej att göra tillsammans! Synd bara på de blöta skorna, det är inte alltid så lätt att klä sig rätt!

 3. Mysigt att få umgås med sonen och geocaching är ju aldrig fel fast roligare när man inte blir blöt förstås

 4. Vilken trevlig sak att hitta på tillsammans! Även här har vi fått snö även om det inte är några större mängder än så länge.

  God måndag!

  • Absolut. Vi har gjort många trevliga utflykter tillsammans. Sommartid ofta till andra städer/samhällen. Ett sätt att upptäcka andra platser samtidigt som man kommer ut och rör på sig.

 5. Balansövningar hade jag också behövt, men då är det säkrast att ha någon med sig ute i naturen.

  • Balansen, ja, den försämras snabbt hos oss äldre. Ska köpa en sådan där platta som man kan träna balansövningar på. Kanske redan idag. Får se vad dagen har med sig.

 6. Vad roligt det låter med geocashing. Jag har bara hört talas om det men aldrig provat. Tror jag skulle tycka det var roligt. Frisk luft och tankeverksamhet får en ju också. Och roligt nu att du och sonen gjorde det tillsammans. Bra gjort att hitta tre av sex brurkar och kah kan förstå att det var rejäla balansövningar med i det hela. Och den är det alltid bra att träna.
  Önskar dig en fin kväll.
  Ha det gott.

  • Absolut det är trevligt ed geocaching även om mitt intresse har dalat. Roligast är det under sommaren och i sällskap.

   Du kommer kanske att testa någon gång!

 7. Min vardag, med snön alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: