Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Allt för Sverige

Årets upplaga av ”Allt för Sverige” gillar jag skarpt, har sett alla avsnitt hittills och tänker se de kommande två. Min favorit i gänget åkte ut förra söndagen, Nathan, nu läser jag att han gick inte lottlös ur det hela. Han gifter sig med en av sina medtävlande som han träffade under inspelningen i Sverige. På nyårsafton går bröllopet av stapeln – med många svenska traditioner.

Kul! Det är inte bara dejtingprogrammen som lyckas gifta bort folk.

Man kan gå som vinnare från de här tävlingarna på flera sätt!

Kommentarer till: "Allt för Sverige" (15)

 1. Bästa programmet på SVT.

 2. Jag tycker också om det programmet. Har sett alla de tidigare säsonger.. Älskar, och förstår faktiskt, att de blir så tagna av sina ”rötter” så att de sitter och gråter i programmen. Dessutom tycker jag att Anders Lundin är suverän som programledare.Genomsnäll och fin på alla sätt och vis.

  • De tidigare avsnitten har jag sett ströprogram, men inte följt hela säsongen. Att de blir rörda av sin släkthistoria förstår jag, men kan inte riktigt förstå att de blir så berörda som de blir. Programledaren tycker jag också är helt suverän, visst borde han vara hedersgäst på bröllopet!?

 3. Visst är det ett toppenprogram! Har sett alla säsonger och tycker Anders är en suverän programledare här. Nathan var min favorit också 🙂

 4. Blev så besviken på sista avsnittet. Just tävlingsbiten är ju den enda trista biten i programmet. Men då vet jag till nästa säsong att jag ska skippa avsnitt åtta 🙂

  • Synd att skippa ifall de gör om konceptet. 🙂

   • Jag tycker att dom kunde strunta i de fåniga tävlingarna, det är ju personerna och historien som är programmet

   • Javisst, men hur får man fram en vinnare då? Jag tycker också att de olika platserna, historiken bakom osv är intressantast. Ett alternativ vore att gallra ut en enda svenskamerikan och gå djupare i släktens historik runt just den. Tror dock det blev ett mindre kul program, för deltagarnas personligheter är en del i programmet som är kul. Vad har du för tankar om ett bra upplägg?

   • Det är en bra fråga. Om det skulle vara någon form av tävlig så vore det ju bra om tävlingen relaterade till Sverige. kanske en frågesport om de lärt sig något senaste veckan? Eller vem som kan fixa en smörgåstårta bäst? Inte den typen av tävlingar som finns idag. och jag skulle se på programmet om det var 8 deltagare som vi fick följa under några veckor i Sverige och ta del av hur dom uppfattar landet och höra deras släkthistoria

 5. Kanske något jag borde titta i kapp på…

 6. Nu är det slut – jag såg alla avsnitten 🙂 och jag som verkligen inte brukar klara av att se serier! Kul att du visste mer om vad som händer nu 🙂 ska genast följa länken!

  • Jo, jag såg alla avsnitten också. Tycker om programmets utformning. Visst kunde själva tävlingsmomenten tas bort eller ändras som Maria skrivit i kommentarer. Å andra sidan så stör de inte mig så mycket heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: