Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Förvånad? Nej

Vid hastig koll på mitt lönekonto upptäcker jag att Swedbank nu dragit avgift för bankkort som de brukar göra + att de tagit avgift för internetbetalningar! Det har jag inget minne av att de gjort tidigare – vet du? Om det är nytt borde information gått ut. Har det det? Kanske, deras informationer är så tråkigt utformad så jag orkar bara skumma litet här och där, kan ha missat.

Kommentarer till: "Förvånad? Nej" (22)

 1. Det har jag aldrig hört talas om eller själv varit med om att de tar betalt för internetbetalningar. Det verkar inte klokt. Det är ju så bankerna vill att man betalar. Håller med om informationen.

 2. Ingen aning, jag har inte Swedbank. Min bank brukar inte ta betalt för sådant men vi får väl se om de ändrat sig de också…

 3. Konstigt om de ska ha betalt för att vi gör jobbet själva – det är ju så de vill ha det.. Nu måste jag nog kolla hur min bank gör – har inte tänkt på det.

 4. Jag tror att alla tjänsteföretag tar betalt för de tjänster de tillhandahåller. På respektive banks hemsida framgå vad det kostar, det är bankerna skyldiga att redovisa.

 5. Drömde jag att jag skrev här bara? Jag gör ett nytt försök.
  Alla tjänsteföretag tar betalt för sina tjänster. Bankernas avgifter framgår på respektive hemsida, då de är skyldiga att redovisa dem.

 6. Märkligt! Min bank har det inte så vad jag kunnat se. Men klart att du ska fråga.

  • Jag har nog gett upp när det gäller banker, är inte riktigt på god fot med dem. Vet dock inget bättre sätt att förvalta lån och pengabingen! 🙂

 7. Jodå, händer varje år. Om man bara hade lite driv för att ta hand om sina bankaffärer, så skulle man förstås byta bank.

 8. Internetköp? så kan dom ju inte göra, är det så att du betalar något varje månad genom ”internetköp”? gå igenom föregående månader, kolla vilket bank/postgiro konto det är betalt till osv. annars stäm dom 🙂 det är ju också synd om bankerna eftersom dom ju inte tjänar några pengar, och direktörerna måste ju leva dom också därför tar dom en extra avgift ibland från pensionärer och offentlighetsanställda eller hur 😉
  Ha en bra helg ändå Mia!

 9. Men!!!
  För 17, det är nog giftigt att a betalt för ett jobb som du gör själv. Som flera redan skrivit: det är ju så banken ville ha det för att kunna dra in personalen på kontoren, ju.
  Låter konstigt, tycker jag, litet som att bli lurad in i ett hörn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: