Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Sd ej missgynnat av media

Idag berättades i radions nyheter om en mediaundersökning som gjorts om vilka partier som omtalats negativt respektive positivt under år 2017 i media.

Moderaterna har lyfts fram flest gånger i negativa sammanhang. Kanske inte så förvånande med tanke på deras turer innan partiledarbytet skedde så småningom. Centerpartiet har omnämnts flest gånger i positiva sammanhang och det hänger förstås samman med problemen inom moderaterna.

Sverigedemokraterna hamnade någonstans i mitten av partiernas ”negativ-omnämnda” liga. Detta trots att deras partiföreträdare och många, många bland deras anhängare brukar gny över hur taskigt behandlade de är.

Mycket bra att sådana här undersökningar görs. Jag tror nämligen att många sd-anhängare själva tror att de är så orättvist behandlade. Så är inte fallet inom svensk media. Tänk så bra med olika undersökningar som görs – om man nu tror på dem! Det gör jag. Offerkoftor har jag svårt för 🙂

 

Kommentarer till: "Sd ej missgynnat av media" (7)

  1. När du skriver det så tänker jag tillbaka och inser att det varit rätt så tyst både om och från SD ett bra tag. Har dom ens inlett valfjäsket?

    • Jag tror dom har det ganska motigt. I tidningar kan man läsa om än den ena efter den andra på kommunnivå. I Sölvesborg avgick ju nästan alla i sd lokala kommungrupp i missnöje med Åkessons sambo som är ordförande där. Nu var det någon i högsta sd-ledningen i Olofström som hade en massa knark hemma som påträffats osv. Åkesson själv verkar väl inte vara speciellt på hugget, kanske ”luften gått ur honom”. Vi får se om han vaknar till liv inför valet. Än så länge är det väl ganska lugnt från alla partier, i alla fall mot vad det kommer att bli.

  2. Vilken bra undersökning! offerkoftor är sällan klädsamma så då är det bra att ha svart på vitt.

  3. Visst är det intressant med undersökningar och att saker och ting lyfts upp. SEn beror det ju på…Statistik kan vara nog så lurig.
    Men inte tycker jag heller att är SD missgynnade . Och så visade ju också undersökningen. Men det är nog mer en känsla hos dem. De vet inte vilken fot de ska stå på. Mycket bråk inom partiet har det också varit.
    Och att ta på sig en ”offerkofta” är ju ganska enkelt i politiska sammanhang.

  4. SD litar jag inte ett dugg på. De är ett lurigt parti, i dess rätta bemärkelse. Kommer att höras igen, när de har kommit på hur de ska vinkla saker och ting så att lättlurade människor går på deras linje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: