Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Skogspromenad

Idag borde jag ha städat litet, men segade under förmiddagen så jag bestämde mig för att ge mig ut i skogen istället. Ljuvligt. Hade matsäck med mig, satt och njöt av väder och naturen. Gick en lång runda, loggade tre geocacher också, min stegräknare sa att jag gått drygt 12.000 steg i skogen! Inte så illa 🙂

Naturen har mycket fint att bjuda på, skogsstjärnorna blommar för fullt liksom lingonriset. Hoppas det blir mycket lingon även i år. Det får gärna bli många kantareller som visar sig för mig framöver. Men först vill jag förstås ha en riktigt lång och behaglig sommar. Som ni ser på bilden ovan så bjuder naturen även på litet konstverk. Ett så fint hjärta! 🙂

Kommentarer till: "Skogspromenad" (17)

 1. Det var verkligen en rejäl långrunda du kom ut på men det är skönt att få promenera av sig. Så vackert naturens eget hjärta var!

  • Rundan blev längre än jag tänkt mig, men väderleken gjorde att det kändes ljuvligt. Plus mat och vatten!

   Visst är hjärtat vackert!

 2. Fantastiskt vackert hjärta! Och skön promenad i skogen.

  • Jo, naturen är som ”bäst” nu i försommartid, så vackert överallt. Vi människor är nog som mest öppna för att se och ta in det vi ser så här i början av sommaren.

 3. Det är så njutbart att vara i skogen

 4. Bra att det blev en skogspromenad i stället för att röja hemma. Så fint att komma ut i naturen och bra att kombinera med geocaching. Många steg blev det ju också. Och vist vore det fint med ett bra lingonår. Hoppas!
  Önskar dig en fin kväll.

 5. Härligt med långa skogspromenader! Så fint hjärta du hittade 🙂

 6. Vilken härlig dag du fick i skogen . Var promenerar du? Städa kan man ju göra när det regnar och passa på att ara ute när det så härligt väder.

  • Helt riktigt, städa kan jag göra en annan dag 🙂 Även idag har jag haft en skön dag i solen och ute i okända trakter.

 7. Först när jag såg din bild trodde jag du fotograferat en hjärtnöt, men den är inte så stor. Det är härligt ute i naturen nu.

  • Ja, i år kan jag verkligen njuta fullt ut. Inget jobb att anpassa mig efter. Det är gott att vara friherrinna! 🙂

 8. Städa kan alltid vänta. Lite damm i hörnena skadar inte, om man inte är dammallergikern förstås. Bättre att njuta av livet och gott väder!
  Önskar dej en skön söndag!

 9. paulamerio sa:

  Finaste hjärtat jag sett på länge, och det var helt klart ett vettigt beslut att gå ut istället för att städa. Det kan man ta tag i en annan dag….den här tiden på våren och detta väder kan det dröja länge innan vi får uppleva igen!”

  • Ja, städningen springer inte ifrån mig, tyvärr! Däremot kan det vackra vädret och det vackra i naturen försvinna. Det gäller att njuta här och nu… så sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: