Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Trevlig midsommarhelg

Har ni tänkt på att idag är det sommarsolståndet – årets ”längsta” dag! Så fort det gått…

Det var egentligen inte det jag tänkte skriva, nej jag tänkte i all enkelhet önska alla en riktigt trevlig midsommarhelg!

För egen del firar jag inte de s.k storhelgerna som var så viktiga i yngre da´r, nej, istället brukar det bli enkelt firande. Men litet sill, lax o potatis med gräddfil blir det. Den traditionen skippar jag inte. Om det blir uppehållsväder så blir det säkert minst en skogsrunda också.

Som sagt TREVLIG MIDSOMMAR!

Kommentarer till: "Trevlig midsommarhelg" (24)

 1. Det är nästan lite vemodigt att tänka på att det är sommarens längsta dag i dag men förhoppningsvis så kommer mörkret smygande sakta.

  Önskar dig en fin midsommarhelg!

  • Visst kommer det sakta, vi kommer att kunna njuta av ljusa, långa dagar länge än. Förhoppningsvis även sol och väme 🙂

   Tack detsamma!

 2. Önskar dig en underbar skogspromenad och riktigt fin midsommar Mia! Den där skogspromenaden blir jag nästan lite avis på men själv ska jag jobba men sedan … Glad midsommar! Gärna med lite mer värme.

  • Nästa vecka kommer nog litet mer värme till oss! Ha en fin midsommar även om du arbetar! Du får hojta till om du vill promenera med mig någon gång 🙂

 3. Anna_Lena sa:

  Trevlig midsommar på dej också. Förr tänkte jag att nu går vi mot mörkare tider, just denna dag. Numera tänker jag att det är ju nu som sommaren börjar! Bra att man blivit mindre pessimist på äldre dagar.

  • Förr skämtade jag ofta med just det du skriver,,, att vi nu går mot mörkare tider. Men folk gillade inte det, så det har jag slutat med. 🙂 Visst är mitt uppe i sommaren, allra helst i år när vi haft en lång och torr försommar!

 4. Tack detsamma! Åh, vad härligt det lät med skogspromenad. 🌼☘🌼

 5. Trevlig midsommar till dig också. På grund av regnet ser vi inte så mycket av det ljusaste dygnet. Men regnet är efterlängtat. Vi firar lite lagom med släkt och goda vänner.

  • Nej, att det är mulet eller halvmulet gör att det ser mörkare ut än för någon vecka sedan. Men vi får njuta… Jag hoppas och tror att vi slipper regnet här idag!

 6. Maken brukar äsga att nu går vi mot mörkare tider igen och det brukar inte uppskattas. Men sant är det ju förvisso. Tycker att tiden hit har gått i ilfart. Här firas det heller inte mycket ,men ena dottern med familj kommer och vi äter lite gott i morgon kväll. Blir det uppehåll på söndag går jag till Mosebacke och lyssnar på midsommarjazz.
  Önskar dig en fin midsommar.

  • Den sanningen brukar svida, jag vet, men visst är det sant. Samtidigt inte att förglömma att vi endast är i halvlek av sommaren. Får vi en lika fin andra halvlek som första var så kan ingen klaga på den svenska sommaren i år! 🙂

   Lyssna på sommarjazz och Mosebacke kan jag också tänka mig. Nu ligger det litet långt bort så jag nöjer mig med att vara hemma, jag har en hylla med cd-skivor jag brukar undersöka ibland. Får nog bli så ikväll. Kanske tar jag en ”midsommarlunk” (som min f.d sambo ofta gjorde i trädgården) framåt midnatt om vädret bjuder in till det!

 7. Önskar dig en fin helg! Skogspromenader lär det bli för mig med och det är minsann inte det sämsta sättet att fira midsommar på 🙂

  • Nej, absolut inte det sämsta! Njutbart… får se om vädret är så bra så jag packar med mig kaffetåren också, då blir det ännu bättre!

 8. Ha en trevlig midsommar du också! 🙂

 9. Maten är det som är viktigast tycker jag, resten struntar vi i. 🙂

  Ha en fin fortsättning på denna Midsommar.

 10. Jag skulle påstå att ditt firande räcker gott och väl :D. Det är så jag firar själv och det är bra nog 🙂

 11. Hoppas du haft en fin midsommarhelg! 🙂

  • Ja, tack, jag har haft en jättefin helg! Trött så här på söndagskvällen! Skulle man inte vila upp sig vid helgen efter veckans slit!? 🙂

 12. Det är ganska konstigt det där med att det redan är midsommarståndet, åren går så fort 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: