Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Tyst

Det blev tyst från miatankar. Ja det beror inte på de falska sjuksköterskorna! Jag har inte haft den rätta lusten att skriva men livet rullar på. Ska sanningen fram så fordrar jag inte så  himla mycket sysselsättning.

Trots ovanstående har jag hunnit med ännu ett biblioteksbesök, ännu ett Agenda 2030-möte, mammografiundersökning och en ”social samvaro” – med andra ord inte sysslolös.

Jag snubblade för snart två år sedan över en gren som blåst ned en mörk kväll. Det är inte alltid bra att promenera, allra helst inte på mörka trottoarer, blåsiga nätter 🙂 Sedan dess har jag varit mer eller mindre täppt i näsan, inte fullständigt, men ändå så det inte känns bra. Det blir förmodligen värre nu när elementen sprider värme, det känns ganska jobbigt nu. Jo, jag vet, det finns näsdroppar! Men klart att en syrra inte har ”haft förstånd” att fixa det, åtminstone testa för att se om det underlättar!

Så fortsätter livet… 🙂

Kommentarer till: "Tyst" (12)

 1. Det är inte alltid lusten att skriva infinner sig – livet rullar på ändå som du skriver 🙂 Ha det gott!

 2. Lusten kommer och går. Precis som tillvaron i sig och den rullar på. Du har ju haft en del på din agenda och allt tar ju sin tid.
  Trist med din nästäppa och kanske en och annan näsdroppe kan vara av godo. Bara en tanke…

 3. Ibland är det trögt, ofrånkomligt, troligen för oss alla bloggare 🙂
  Så märkliga saker händer, en nedblåst gren som förändrar ditt liv. Så där är det och kan hända oss alla på olika sätt. Hoppas näsdropparna kan hjälpa dig. Försöka duger! Lycka till!

 4. Skrivlusten går sin egen gång, det är väl en del av tjusningen med den och görandet likaså, ibland står det stilla och varför inte tänker jag! När en tänker efter så har en inte varit sysslolös.
  Sysslolös i meningen att inte göra eller ha nånting inplanerad är i mitt tycke finfint!
  Syster kan nog gott unna sig nån näsdroppe det tycker halvsyster som undersköterska kallades en gång på … ja. när var det?

  • Så sant så!

   Tack för ordinationen ”halvsyster”! 🙂 Har verkligen halvsyster använts som yrkesbeteckning? Jag har aldrig hört det tidigare, kanske lokalt eller endast skämtsamt? Eller i Norge – men där är det hjelpepleier som gäller. Vet inte om jag stavade rätt, har kommit ifrån Norge de senaste åren.

   • Inte som yrkestitel officiellt, utan i lokalt och i skämtsam mening bland personalen. Mina minnen är från Värmland när jag startade jobba på sjukhus 1977.
    Många tyckanden och tänkanden i hierarkin kanske.
    Hjelpepleier på norsk jada den er grei 🙂

   • jaha… då hajar jag..jag hänger inte med på alla dina ordvrängningar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: