Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Gott Nytt År

Snart är det dags att välkomna 2019, kanske med litet försiktiga kliv… men med flest positiv tankar i bagaget! Jag kan inte låta bli att tänka politik när jag ser ovanstående bild. Är det självaste fru Lööf som balanserar sig fram på slaka linan? 🙂 Vi får hoppas hon når fram till målet och kan få litet mer fast mark under sina fötter?

Nu vet jag hur årets influensa känns, för jag tror absolut det är den som besökt mig sedan juldagen. Inget trevligt sällskap, de allra flesta timmarna har använts sovande. Men snart ska väl snyltgästen Influensa ge sig iväg och låta mig leva livet litet mer i vaket tillstånd igen. Det ser jag fram emot.

Först som sist tillönskar jag er alla Ett Gott Nytt 2019!

Kommentarer till: "Gott Nytt År" (26)

 1. Krya på dig! Gott nytt friskt år 😊

 2. Gott Nytt År till dej. Och krya på dej! Önskar dej ett fint 2019!

 3. Ett Gott Nytt År önskar jag dig också Mia!
  Vi får göra det till ett så bra år som bara är möjligt! 🙂

 4. Det skulle mycket väl kunna vara en försiktig politiker som tassade där. I bland är det svårt att ta steget men vi får göra det bästa av det.

  Kram o Kram och gott slut!

 5. Usch då, ingen rolig erfarenhet men jag är glad att du verkar vara på bättringsvägen. Krya på dig rejält och jag hoppas att det blir ett väldigt bra 2019 för dig och alla andra.
  Gott nytt år!

  • Jo, det känns som om jag är på bättringsvägen. Kanske det trots allt inte var influensan, spelar ingen roll egentligen. Men influensan tror jag är litet mer långdragen och ger mer ledsmärta än vad jag har. Önskar dig också ett Gott Nytt 2019.

 6. Önskar dig med ett gott nytt år!

 7. Men så trist med influensa! Hoppas den ger sig iväg inom kort!
  Krya på dig och gott nytt år!

 8. Krya på dig och gott nytt år till dig

 9. Hoppas du kan skrämma iväg din snyltgäst för sådana ska man hålla ifrån sig. Hur som så önskar jag dig ett snorfritt nyår med massor av andra trevligheter. Jag och Eddie tillbringar det nya året på jobbet, där ska vi förhoppningsvis ha det knallfritt och lugnt. Eddie bryr sig inte om smällare ändå som tur är. Man vet ju aldrig, det är ju bara hans andra nyår. Eftersom folk inte kan hålla sig till tolvslaget på nyåret utan istället skjuter lite när som så vet jag att kissefläckar och viltspår är mycket mera intressant.

  Gott Nytt med hopp om tillfriskande 🙂

  Kram

  • Snyltgästen stannar året ut i alla fall, men har blivit snällare mot mig idag än tidigare i veckan.

   Jag ska göra vad jag kan för att mitt 2019 ska bli så bra om möjligt! En klok Eddie du har, utom det där med kissefläckar – att det ska vara så himla intressant att lukta på överallt 🙂

   Tack för dina glada önskningar för min del – jag sände samma budskap tillbaka till dig. Dessutom hoppas jag att arbetsgivaren kommer ihåg er med något gott, ni som arbetar kommande natt!

 10. Krya på dig och Gott Nytt År!

 11. Tack det samma till dig! 🙂

 12. Så trist med influensa, men hoppas att den nu balanserar sig bort. Snarast! Första bilden är riktigt bra. Kanske är det Annie Lööf som försöker hitta balansen. Lär inte bli lätt direkt.
  Och även vi får försöka hitta vår i den nya 2019.
  Jag önskar dig ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År.

  • Jag tror den är på väg att inse att den inte är så välkommen hos mig. Trött fortfarande, men har varit vaken mycket idag. Endast sovit middag 🙂

   Jo, jag förstår problematiken, men det har varit svårt andra gånger också. Då har politikerna lyckats lösa det utan sådant här ståhej! Det har visat sig i opinionsundersökningarna också att folk är trötta på Lööfs velande. Hur som helst, så tror jag faktiskt vi får en regering under januari. Hur den kommer att se ut, ja, det får vi väl se… 🙂

   Ja, vi får vandra på våra linor och försöka få fast mark att vandra på. Tror att både du och jag fixar det 🙂

 13. Hoppas du får trevligare sällskap i år, krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: