Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Minitriss

Vad är minitriss för något`Är det sådant jag kallar för trisslotter, måntro? Lotter köper jag så sällan så jag vet inte om det är vanliga trisslotter eller om det är någon ny sort.

Jag är betalande medlem i Korsord.se, men löser allt mindre korsord numer. Funderar på att göra uppehåll. Loggade in idag för att lösa korsord när jag dricker kaffe, finner att jag vunnit ”4 minitriss”. Det blir någon minuts pyssel i alla fall… 🙂 Skämt åsido, visst är det kul att vinna, även om det varit roligare om vinsten varit på 100 tusen eller varför int en miljon kronor! 🙂 Jag menar när de nu ändå måste skicka post till mig.

Kommentarer till: "Minitriss" (13)

 1. Grattis till lotterna! Jag köper sällan några lotter men ibland händer det och ibland blir det ett par Minitrisslotter 🙂
  Håller tummarna för att du vinner lite mer på dem än vad de kostar! 🙂

 2. Oj, finns det miljonvinster i korsordstävlingar! Eller kanske på minitriss. Vet inte, för jag dålig på båda. Förstår att triss måste vara popuöärt, noterade att många i ressällskapet till Stockholm i helgen var i väg och köpte trisslotter då vi hade rast. Och det är väl så, vågar man inte satsa så vinner man inget.

 3. Jag är inte så bevandrad i lotteriernas värld och har ingen aning om vad minitriss är. Men det var ju trevligt att du vann, även om det gärna hade fått bli lite mer 🙂

 4. Det händer att jag köper en lott ibland och så är jag med i en trav-grupp som 7 st. på mitt jobb bildade för många år sedan. Var sjunde vecka får en av oss sju färdigställa en V75-rad för 200 kronor, enligt ett rullande schema.
  Om tre veckor är det min tur att göra den vinnande raden.

  Ingen av oss kan något om hästar.

  Men varje vecka hoppas vi på högvinst…sammanlagt hittills, har vi bara förlorat.

  • Förr, för väldigt många är sådan deltog jag i sådant också. Men vann vi, så var det så litet så det blev inte mycket att hurra för till var och en. Slutade helt med lotter o dyl, tror jag ¨”vunnit” massor med pengar på det sättet 🙂 Å andra sidan har jag ingen vinstchans heller.

 5. Grattis till vinsten! Alltid roligt att vinna, även om det inte är mycket, tycker jag.
  Jag är så urdålig på korsord, men har just lämnat barnkorsorden och gått över till en stjärna,hi,hi!
  Ha det bra!

  • Tack! Visst är det kul att vinna! Kanske vinner jag mer, om jag har litet tur. Du kan bli korsordsstjärna om du lägger på ett kol! 😉

 6. Grattis till vinsten! Jag är sedan många år också betalande medlem på korsord.se och gillar verkligen sidan!

  • Ja, det är ett smidigt sätt, dessutom sänder jag in alla jag löst färdigt! Löser jag ett krosord på papper klart blir det aldrig insänt.

 7. Grattis till vinsten! Och just att lösa korsord på nätet gör ju att de blir av att skicka in dem. Har vunnit ”minitriss” några gånger och vill minnas att det är färre rutor att skrapa på dem . Kanske skiljer det också i fråga om vinstens storlek. Men hur som, är det roligt att vinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: