Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Engelsmän

Vad jag är trött på engelsmännen som tramsar om sitt medlemsskap i EU. Eller rättare sagt hur de ska lämna unionen.

Å andra sidan förvånas och förundras jag över Theresa Mays uthållighet! Hon hånas och föraktas, hennes förslag röstas ned gång på gång, hur orkar hon? En strong kvinna i den ”stora röran”.

Kommentarer till: "Engelsmän" (13)

 1. Jag ser det mer som om hennes oförmåga att skapa allianser, vänskap, kollisioner har gett henne alla problem hon sitter med idag men jag är inte så insatt i politiken i UK, bara det jag läst i Brittisk press.

 2. koalitioner – inte kollisioner 😀

 3. Jag skulle tro att en stor del av invånarna också är väldigt trötta på alla turer. Trötta och lite oroliga för hur det ska bli och hur de ska påverkas. Jag tycker mest synd om dem även om hela Europa påverkas av parlamentledamöternas maktspel. Jag har också tänkt att Theresa May är en osedvanligt uthållig kvinna. Jag har ingen åsikt om ifall hon är duktig på det hon gör eller inte. Men envis och uthållig är hon absolut. Eller så vill hon bara se till att få ett bättre eftermäle än om hon tar landet till en ”hård” Brexit.

 4. Teresa May har fått ta hand om det hela och Brexit var ju inte hennes förslag från början. Jag tycker hon försökt. Envis och uthållig är hon helt oavsett. Och ska de lämna EU så kan inte EU dalta längre med Storbritannien utan ge ett datum. Tillräckligt många försök har gjorts för att få till uppgörelser men alla röstas ju ner. Men visst är hela tanken med att lämna knasig tycker jag,

 5. Verkligen en envis dam … men jag är för dåligt insatt i konsekvenserna för att säga något mer än att det är en jobbig situation för alla …

  • Jag är också för okunnig om det hon gör, det är just hennes uthållighet och envishet jag kan fascineras av. Att hon orkar!

 6. Förstår fullkomligt att du är trött på det hela, det är jag också och mig berör det personligen. Så himla jobbigt.
  En hel stor röra,fast å andra sidan är det inte så annorlunda för mig, hela landet är en röra, fast ändå fint och trevligt.
  Min engelske man säjer ung samma som du om May. Jag känner att är hon så dum så hon tar på sig detta jobb, får hon stå sitt kast. Tror att hon gjorde det för att bli något och har svårt att respektera henne. Tråkigt.

  • Jo, jag kan tänka mig att det är mycket diskussion om Brexit bland gemene man i hela GB, vara eller icke vara. I sociala medierna här i Sverige gick det ganska hett till när regeringsbildningen drog ut på tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: