Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Karlstad

Tänk att jag lyckades pricka in den enda dag under våren och försommaren som det regnat mer eller mindre oavbrutet hela dagen. Jag trodde det hade slutat nu, börjar ljusna på himlen. Men icke, det regnar inte mycket, men litet smått när jag för en stund sedan gjorde ett nytt förslök med att gå ut:-) Å andra sidan var detta de enda dagarna jag kunde den här veckan när Tove har sin utställning. I morgon ska det bli bättre väder utlovas enligt yr.no som brukar ligga ganska rätt. Men den här dagen hade de misslyckats med, det skulle varit mulet och inte något regn alls.

Visst är vandrarhemmet ett vackert gammalt hus (bilden ovan)!? Det är ett nedlagt regemente, ja, ett av de husen har gjorts om till vandrarhem. Likadant med Jönköpings nedlagda regemente, ju mer jag tittar på de hus som finns kvar där så är de vackra. Undrar om de unga rekryterna tänkte en sådan tanke när de var här? Kanske inte något som unga killar tänkte så mycket på, mer att de var tvungna att vara här några månader 🙂

Allt för idag, i morgon blir det förmodligen ett litet mer innehållsrikt inlägg. Kan ju alltid hoppas… 🙂

PS. Jag hade tänkt besöka en del bloggar nu för att läsa och kommentera. Men avstår då wifit här segar som de gamla uppkopplingarna via telefonen kunde göra förr. Det tar evig tid att få upp sidor, sådant tålamod har jag inte. Blir nog bättre i morgon, innan alla som bor här är uppkopplade igen 🙂 Läser en stund i min bok istället.

Kommentarer till: "Karlstad" (6)

 1. Vad trevligt med Karlstad och sedan ett besök i Arvika. Men var är ”sola”? Har också saknat den idag på Marstrand. Regn och blåst blev det.
  Kul med en del av regementet som blivit vandrarhem.
  Önskar dig fina dagar nu både väder och innehållsmässigt.

 2. Vilken otur att pricka in just den dagen men vädret rår vi inte över. Hur som helt är det alltid trevligt med en liten kortresa.

  • Jo, visst är det betydligt trevligare med vackert väder. Kan sätta sig och njuta osv. Men resan blir jättbra, trots vädret. Och NU skiner solen 🙂

 3. Karlstad är en trevlig stad, men oj så länge sen jag var där. Hoppas vi kan komma iväg en sväng i år – Lars Lerin lockar!
  Ett vackert gammalt hus – tänk så fint de kunde bygga förr! 🙂

  • Jag är inte helt säker, men tror det är första gången jag stannat i Karlstad! Ska se litet mer av city i morgon, det är tanken i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: