Jag skriver om mitt liv och en del funderingar som "huvudkontoret" levererar

Hattlunch

Läste i dagens tidning att en hattlunch har skett i Jönköping Stora Hotellet eller Elite Hotell som det numer heter. 140 hattklädda damer hade mött upp. Åt gott och hade en del spexiga personer där, t.ex kungen, Cornelis Vreeswjik m.fl. 🙂

Det var litet jubileumsstämning över festen, 20 året i sträck som hattluncher har genomförts. Funderar över om det är något för mig 🙂 Trivs verkligen i hatt…. Det låter dessutom som de har trevligt.

Jag har aldrig hört talas om dem tidigare, vet inte om de träffas fler gånger än just under luncher, kanske endast en gång om året. Jag ska luska i det! Egentligen har jag aktiviteter så det räcker till, men roliga ”projekt” är förstås alltid kul!

Kommentarer till: "Hattlunch" (15)

 1. Absolut värt att testa. Så vet du sedan…. Har för mig att du testade en pensionärsförening tidigare. En gång räckte, om jag inte minns fel.

  • precis. Vilket minne du har! Den pensionärsföreningens medlemmar var inte intresserad av nya medlemmar. Fick inte ens sitta med vid vissa bord. Det kan vara så i de här hattluncherna också, men det vet jag inget om förrän man testat! 🙂

 2. Allt som förgyller vardagen är bra och de har säkert väldigt roligt när de träffas 😀

 3. Verkar som en spännande sammankomst 🙂 Klart du ska undersöka när, hur och var de träffas och om du kan vara med!

 4. Tror inte jag skulle gilla hatt. Provade solhattar i somras men tyckte att det inte alls var ”jag”. Men det kanske ändrar sig om man får bli pensionär. Vore ju nåt att införa för tanterna i trakten… hyra lokal…vilket då skulle bli bygdegård… och fixa mat. Och så hårt på. Vad gör man inte för att hitta på något trevligt socialt. Tack för tips!

  • Hatt på ska det stå. Förstås! Jädrans mobil som tar över stavning ibland

  • När du blir pensionär ändrar inget sådant, om jag jämför med mig själv. Endast om du anväder hatt i olika sammanhang, så du blir mer van vid att ha hatt på huvudet kan ge dig en vink om du trivs med det. Men om du redan på förhand känner att du inte vill, inget för dig… varför testa då 🙂 Ja, gör ett försök med en plojgrej som du beskriver… kan vara en god början!

 5. Låter kul. Är det tro Red hat Ladies som anordnar den träffen? Jag vet att den sammanslutningen finns på en del ställen i landet. Trevlig helg.

 6. Karin Eklund sa:

  Självklart så ska du testa hattlunchen med artisterier! Det låter ju väldigt trevligt och också fantasifullt ( tänker på Cornelius , som är död och begraven sedan länge men som tydligen har uppstått. Att Kungen kommer är rätt roligt, för han har humor 🙂 )
  Nå, hur som helst, vem som än kommer, så ha det trevligt! Utan att testa vet man inget om det mesta.
  Trevlig helg Mia!

  • Det låter onekligen spännande! Måste kolla upp det… har sökt litet, men den som ansvarar för det kan man inte nå via messenger på facebook. Jag ska kolla vidare….

   Trevlig helg till dig också, Karin!

 7. Hatt är snyggt så det borde man bära oftare! Senast det begav sig var på dotterns bröllop och det var några år sedan. Det låter verkligen som en spännande lunch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: